

Circulatory Devices Panel for the Medical Devices Advisory Committee

November 3, 2021 Meeting Agenda

Panel Chairperson: Dr. Richard Lange, M.D.

Designated Federal Officer: Akinola Awojope, Dr.PH.

9:00 am	Call to Order Panel Introductions	10 minutes	Panel Chair
9:10 am	Conflict of Interest	5 minutes	DFO
9:15 am	FDA Presentation	30 minutes	OHT2
9:45 am	Clarifying Questions from the panel	15 minutes	Panel
10:00 am	Combined Industry Presentation	30 minutes	Industry Representatives
10:30 am	Combined Physician Presentation	30 minutes	Physician Society Representatives
11:00 am	Clarifying Questions from the panel	15 minutes	Panel
11:15 am	Relevant Infrastructure Presentation	20 minutes	OCEA
11:35 am	Clarifying Questions from the panel	15 minutes	Panel
11:50 am	Break (Lunch)	40 minutes	
12:30 pm	Guest Speaker Presentations	15 minutes (5 min/person)	Invited Speakers
12:45 pm	Clarifying Questions from the panel	5 minutes	Panel
12:50 pm	Open Public Hearing*	1 hour 25 minutes (5 min/person)	Public
2:15 pm	Break	15 minutes	
2:30 pm	Panel Deliberations	2 hours	Panel
4:30 pm	FDA Questions	60 minutes	OHT2
5:30 pm	Adjourn		

^{*} Open Public Hearing – Interested persons may present data, information, or views, orally or in writing, on the issue pending before the panel. Scheduled speakers who have requested time to address the panel will speak at this time. Then the Chair will recognize unscheduled speakers as time allows.