FOOD AND DRUG ADMINISTRATION (FDA) Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) 164th Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee February 26, 2021 AGENDA

Topic: The committee will meet in open session to discuss Emergency Use Authorization (EUA) of the Janssen Biotech Inc. COVID-19 Vaccine for active immunization to prevent COVID-19 caused by SARS-CoV-2 in individuals 18 years and older.

Time	Presentation/Presenter
9:00 a.m.	Opening Remarks: Call to Order and Welcome (10 min)
	Arnold Monto, M.D. Acting Chair, VRBPAC
	Professor of Public Health and Epidemiology, University of Michigan
	Administrative Announcements, Roll Call, Introduction of Committee,
	Conflict of Interest Statement (20 min)
	Prabhakara Atreya, Ph.D. Acting Designated Federal Officer, VRBPAC Director, Division Scientific Advisors and Consultants, CBER, FDA
	Director, Division Scientific Advisors and Consultants, CBER, FDA
9:30 a.m.	Emergency Use Authorization: Overview and Considerations for COVID 19 Vaccines
	Maria Allende, MD
	Branch Chief, Clinical Review Branch 1 Division of Vaccines and Related Products Applications (DVRPA)
	Office of Vaccines Research and Review (OVRR)
	Center for Biologics Evaluation and Research (CBER), FDA
	Presentation – 15 Min
	Q/A – 5 Min
9:50 a.m.	Epidemiology of SARS-COV-2 Variants
9.50 a.m.	Epidemiology of SARS-COV-2 Variants
	Adam MacNeil, Ph.D., M.P.H.
	Deputy Branch Chief for Epidemiology, Respiratory Viruses Branch
	Division of Viral Diseases, National Center for Immunization and Respiratory
	Diseases
	Centers for Disease Control and Prevention (CDC)
	Presentation - 30 min
	Q/A - 10 min
10:30 a.m.	COVID-19 Vaccine Safety Update
	Tom Shimabukuro, M.D., M.P.H., M.B.A. (10 minutes)
	Deputy Director Immunization Safety Office
	Division of Healthcare Quality Promotion
	National Center for Emerging and Zoonotic Infectious Diseases
	Centers for Disease Control and Prevention (CDC)

FOOD AND DRUG ADMINISTRATION (FDA) Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) 164th Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee February 26, 2021 AGENDA

r	
	Steven Anderson, PhD, MPP (10 minutes)
	Director
	Office of Biostatistics and Epidemiology
	Center for Biologics Evaluation and Research (CBER), FDA
	Q/A – 10 Min
11:00 a.m.	BREAK
11:10 a.m.	Sponsor Presentation: Emergency Use Authorization Application for Ad26.COV2.S
	Janssen - 60 minutes
	Johan Van Hoof, M.D.
	Hanneke Schuitemaker, Ph.D.
	Macaya Douoguih, M.D., M.P.H.
	Gregory A. Poland, M.D., F.R.C.P.
12:10 p.m.	Additional Q & A for Sponsor Presenters (30 min)
10.10	
12:40 p.m.	Lunch (30 mins)
1:10 p.m.	Open Public Hearing (60 mins)
2:10 p.m.	FDA Review of Efficacy and Safety of the Janssen COVID-19 Vaccine
	Emergency Use Authorization Request (50 min)
	Rachel Zhang, M.D. Yosefa Hefter, M.D.
	Medical Officers
	Division of Vaccines and Related Products Applications (DVRPA)
	Office of Vaccines Research and Review (OVRR)
	Center for Biologics Evaluation and Research (CBER), FDA
3:00 p.m.	Break (10 min)
5.00 p.m.	
3:10 p.m.	Committee Discussion and Voting (140 min)
r.	
5:30 p.m.	Meeting Adjourned - DFO
5.50 p.m.	