FOOD AND DRUG ADMINISTRATION (FDA)

Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) 167th Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee September 17, 2021 AGENDA

Topic: The committee will meet in open session to discuss Pfizer-BioNTech's supplemental Biologics License Application for administration of a third dose, or "booster" dose, of the COVID-19 vaccine, Comirnaty, in individuals 16 years of age and older.

Time	Presentation/Presenter
8:30 a.m.	Opening Remarks: Call to Order and Welcome (10 min)
	Arnold Monto, M.D. Acting Chair, VRBPAC
	Professor of Public Health and Epidemiology, University of Michigan
	Administrative Assessments Ball Call lates duetion of Committee
	Administrative Announcements, Roll Call, Introduction of Committee,
	Conflict of Interest Statement (20 min) Prabhakara Atreya, Ph.D. Acting Designated Federal Officer, VRBPAC
	Director, Division Scientific Advisors and Consultants, CBER, FDA
	birector, bivision ecicitaine Advisors and consultants, obett, i ba
9:00 a.m.	FDA Introduction (20 min)
	Welcome
	 Peter Marks, M.D. Ph.D. Center Director, CBER, FDA
	Introduction of the Tonic
	Introduction of the Topic
	Marion Gruber, Ph.D., Director, Office of Vaccines Research and Parisma (OVPR), ORER, ERA
	Review (OVRR), CBER, FDA
	Background
	Ramachandra Naik, Ph.D., Biologist (Regulatory), Division of
	Vaccines and Related Product Applications (DVRPA), OVRR, CBER,
	FDA
	• Q/A – 5 Min
9:20 a.m.	CDC: Epidemiology of pandemic CDC delta variant/breakthrough
	infections (15 min)
	Sarah Oliver, M.D., M.S.P.H.
	Centers for Disease Control and Prevention
	Division of Viral Disease, National Center for Immunization and
	Respiratory Diseases
	• Q/A - 5 min
	♥ Q/A - 3 IIIII
	Real-world effectiveness of COVID-19 vaccines (20 min)
	 Jonathan Sterne, B.A., M.Sc., Ph.D.
	Professor of Medical Statistics and Epidemiology
	Bristol Medical School, University of Bristol, UK
	• Q/A – 5 min

FOOD AND DRUG ADMINISTRATION (FDA)

Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) 167th Meeting of the Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee September 17, 2021 AGENDA

	Booster protection against confirmed infections and severe disease – data from Israel (30 min)
	 Speaker 1: Sharon Elroy-Preiss, M.D., M.P.H., M.B.A, Director of Public
	Health Services, Ministry of Health, Israel
	Speaker 2: Ron Milo, Ph.D., Professor, Weizmann Institute, Israel
	Speaker 2. Kon Milo, Fit.D., Floressor, Weizinann institute, Israel
	O/A Farrier
	• Q/A – 5 min
10:40 am	BREAK (5 min)
10:45 am	Sponsor Presentation (45 Min)
	BNT162b2 [COMIRNATY (COVID-19 Vaccine, mRNA)] Booster (Third)
	Dose
	Donna Boyce, MS,
	Senior Vice President, Global Regulatory Affairs
	Pfizer Inc.
	William C. Gruber, MD,
	Senior Vice President, Vaccine Clinical Research and Development
	Pfizer Inc.
11:30 am	FDA Presentation (35 min)
	Joohee Lee, M.D., Medical Officer, Clinical Review Branch 1,
	DVRPA, OVRR, CBER, FDA
12:05 pm	Lunch (25 min)
12:30 pm	Open Public Hearing (60 min)
-	
1:30 pm	Break (10 Min)
-	
1:40 pm	Q & A regarding Sponsor and FDA presentations (45 min)
2:25 pm	Committee Discussion and Voting (120 min)
1.4F 12.00	Mosting Adjourned
4:45 pm	Meeting Adjourned